fredag 12 februari 2010

Fredagen den trettonde

Vi kom alldeles just på i taxin att det ju är fredagen den trettonde idag! Otursdagen... Tur att vi inte kom på det i morse då kanske vi bara skulle ha stannat hemma.

Vi har idag varit på vatten- och nöjesparken Siam Park. Kanske inte så vuxet och moget men väldigt roligt. Vi har åkt vattenrutchkana, badat jacuzzi och åkt crazy bergodalbana. Ännu crazygare än i KL!! Jag har ännu också lite ont i huvudet och illamående av den...

Vattenrutchbanorna. De var mycket roligare än vad de ser ut på bilden. Vi åkte säkert 20 gånger...

Eric kommer ut ur tuben.

Galna bergochdalbanan. Mina ben är de till vänster i den andra vagnen.

Efter allt badande och åkande så tog vi taxi direkt till en indisk restauran som vi hade kollat upp för några dagar sedan (men då när vi skulle gå dit råkade som ha sin annual staff picninc så den var stängd). Mums!! Indisk mat är vår nya favorit. Vad man än beställer så är det super gott. Nan brödet är min favorit. De har också home delivery så nu blir det indiskt istället för mäcken i fortsättningen.

Igår hade vi lyx-eftermiddag med Maija. Vi for iväg till Kao San Road för att vaxa benen, men det blev lite mera än bara det. Manikyr och pedikyr och en timme oilmassage. Ah! Så ljuvligt. Om man i Finland skulle gå på liknande behandlingar skulle det kosta över 100e... Här kosta de inte ens 20!

Imorgon skall vi till Weekendmarket och shoppa ihjäl oss. Vi skall köpa allt vi bara kan som är billigare här så att vi inte behöver köpa nånting i Finland på ett par år. Farkkun, t-skjortor, skor etc. Sen skall vi väl fira valentines day och chinese new year på kvällen.

Kramppun

2 kommentarer:

  1. I Europa har vi fredagen den 12 ....

    h, Pappa

    PS! Mamma hälsar.

    SvaraRadera
  2. ha du hitta glasögon åt mig??kanske de finns på weekendmarketen så kan du köpa där :) flera stycken fast!!!

    Glad alla <3:s dag i förskott, o gott nytt år oxå :)

    Ha de bra!!Kramar

    SvaraRadera