fredag 2 april 2010

Sista dagen på Bali...

Hejsan!

Idag är sista dagen på Bali. Imorgon kväll sätter vi oss på flyget till Kuala Lumpur. Vi är sedan en natt i KL innan vi tidigt på morgonen tar flyget vidare mot Peking. Där skall vi sedan försöka fixa våra visum till Mongoliet och Ryssland innan vi sätter oss på tåget... Vi läste nånstans att tåget bara avgår måndagar och tisdagar, och så snabbt hinner vi nog inte få fixat allting så då kanske vi måste stanna en hel vecka i Peking! Men vi hoppas att det inte är så.

Denna sista dag (eller vi har ju nog nästan hela dagen imorgon också) har vi spenderat på stranden. Till och med jag surfade lite också. Och det gick riktigt bra, jag kom upp och stå nästan varje gång. Men min balans var inte den bästa, så jag bara vinglade innan jag trillade. Kanske jag hinner surfa lite ännu imorgon också :)



Eric vid vår hotellpool. Här har vi simmat (eller åtminstone Eric, jag tycker inte om att bli våt eller klorig) nästan varje dag!


Eric surfar!!

Som tur glömde Eric att det var första april igår så jag klarade mig utan pranks... Pust, han burkar alltid hitta på något och naiv som jag är går jag alltid på hans skämt!

Ha en skön påsk, ät inte för mycket påskägg!

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar