tisdag 4 maj 2010

Finland!!

Vi lämnade Moskva sent på söndagskvällen i ett häftigt åskväder. Regnet vräkte ner och det blixtrade på alla håll runt tåget. Tyvärr var vi inte heller denna gång ensamma i vår kupé utan den delades med ett lite äldre ryskt par som skulle åka på silja kryssning. Fjorton timmar senare anlände vi till Helsingfors Järnvägsstation där Matilda mötte oss :)

Det känns nog väldigt konstigt att vara hemma måste jag säga. Allt är precis som vanligt. Det är lite som om vi inte skulle ha varit borta i sju månader alls. Lite deppigt! Deppigt är det också att jag fortfarande inte har något sommarjobb :( Och innan jag har det kan vi inte ens titta på lägenheter eftersom vi inte har råd med hyran...

Vilket väder vi har idag förresten. Riktigt välkomna till Finland väder! Huj! Jag som knappt sett regn (oj, nu regnar det inte ens mera utan det snöslaskar) på sju månader... Inte har jag några kläder för detta klimat heller. Eller jag har nog men inte här, de är utspridda hos mina systrar och hos Erics farmor i nån påse.

Idag blir det mest scouting för mig. Scouting i Grankulla fyller nämligen 100år i år och vi inleder jubileumsfestligheterna idag med träff för alla gamla kårchefer. Så nu skall jag ta och baka lite kaka inför KC-träffen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar