måndag 10 maj 2010

Skall jag fortsätta blogga?

Jag har funderat fram och tillbaka om jag skall sluta blogga nu när vi kommit hem eller inte. Å ena sidan så undrar jag förstås om nån alls orkar läsa, i synnerhet nu när mitt liv inte riktigt är lika spännande mera?! Men å andra sidan så tycker jag själv att det är jätte roligt att skriva av sig lite. Så kanske det inte är så farligt om nästan ingen läser, jag själv får ju ändå något ut av det. Hmm. Måste nog fundera lite till!

Nu är det redan en vecka sedan vi kom hem och inte har det blivit mycket gjort. Förutom att jag förstås hunnit träffa alla härliga vänner och min familj. Scoutandet har jag också kommit igång med igen. Lite jobbigt är det att ha alla saker nerpackade utan tillgång till dem. Som bibbakort, springskor, vantar, häften och tentanteckningar. Vi måste nog ta och gå och kolla lite i lådorna ifall vissa saker skulle hittas lätt. Man kan ju inte riktigt börja leta igenom allt och riva upp allt som är nedpackat.

På jobbfronten är det inte heller något nytt :( Fortfarande arbetslös... Skit också! Snart måste jag väl gå till varamiespalvelu och sen bara acceptera vilket skitjobb som helst.


Bildcollage från resan, det känns så länge sedan redan. Åååh, sand mellan bruna tår, stännaden sevärdheter och billigt att vara.

3 kommentarer:

  1. ja tycker du kan ska fortsätta blogga ja läser dn i alla fall:)
    kramis amanda

    SvaraRadera
  2. Håller med Amanda. Och jag läser oftare än jag ringer ...

    Pappa

    SvaraRadera
  3. ja tycker oxå du ska fortsätta :) de e rolit att läsa, du behöver ju int uppdatera sååååå hemst ofta!

    SvaraRadera