måndag 21 juni 2010

Mulen Måndag

Idag älskar jag livet!

Jag hade tänkt ta mig en lenk i morse. Men när jag tittade ut så regnade :( Tar den imorgon istället! Dessutom fick jag riktigt bra motion igår kväll då jag och Vivve promenderade runt Drumsö. Gud så det förresten är vackert här på Drumsö. Strandpromenden vid havet är helt fantastisk. Man kan verkligen inte fatta att man är nästan mitt i stan. Dessutom träffade vi flera bekanta på vägen, alla bor verkligen på Drumsö... Jag har på känn att jag kommer att STORtrivas här ;-)

Igår tog vi oss också en tur till Ikea med köttbullar till middag och lite möbelshopping. Eric byggde också upp allt redan igår kväll så nu börjar här verkligen bli klart och fint (förutom att vi ännu inte har sägen ihopbyggd och därmed fortarande sover på madrasser...) Jag packade också just upp min sista låda! Jee jee!

Snart kommer Jasmiina hit på lunch och husesyn. Jag hade tänkt att vi sku sitta på balkongen i solskenet men det blir det nog inget av.... Ikväll skall vi också ha systramiddag hos Matilda. Skumppa, fondue, créme brulée och bästaste systrarna Detta blir nog en mycket bra start på veckan!!

Hoppas ni alla har en lika härlig måndag som jag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar