söndag 29 augusti 2010

Upplys mig!

Det håller på att bli höst. Det märks bl.a. på att det blir mörkt på kvällen redan nu vid 8-9 tiden. Detta vållar lite problem hemma hos oss då vi inte ännu skaffat någon lampa till varken vardagsrum eller hall. Hittills har det gått helt bra då det varit så ljust på kvällarna men nu ser man snart inget alls om man skall göra något i vardagsrummet... Problemet är bara att vi inte riktigt vet hurdan lampa vi vill ha. Inte någon perus från Ikea, utan någå lite siistigare. Men sen inte så dyrt heller... Inte så lätt att hitta minsann! I synnerhet som vi inte har så jätte mycket tid att gå tillsammans i butiker och Eric nästan få utslag av bara tanken!

Här är i alla fall några varianter som jag tycker om:

Här tycker jag om också allt annat plus den runda lampan (bild från house of philia)
En sån här vit, lite genomskinlig med veckat tyg vill tycker jag är super snygg!! Var månne man kan hitta liknande? (bild från stadshem)
Här är också en variant, i brunt. Tycker inte lika mycket om denna färg...
Här tycker jag också om mattan, skåpet, stolarna... Fast lampan är ju huvudsaken!

Eller en sån hän "boll", jag misstänker att det är dock är design och inte så billigt... (bild från alvhem)
Kristallkronan drömmer jag ju också om... vet dock inte om den passar in i vår nuvarande lägenhets stil.. (bild från alvhem)


Här är också en kiva "Boll-lampa". Den här vet jag dock att är SVINDYR dansk design så en sån blir det inte.... (bild från alvhem)
Fint vardagsrum överlag!! Jag börjar allt mer tycka om svart-vitt!
Här är den genomskinliga veckade igen i en beige/grå version. Också fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar