tisdag 8 februari 2011

Mental träning

Oj oj hörni! Jag var just och lyssnade på Mia Törnbloms föreläsning i mental träning och hur man coachar sig själv till att få en bättre självkänsla (du kanske läste om henne i söndagens husis eller såg henne i dagens min morgon-program). Och nu skall här tränas självkänsla. För jag är nog en härlig och bra typ. Det är nog du med! Smart, snygg, snäll, ambitiös, vänlig eller kanske omtänksam?! Ikväll skall jag börja med en brabok. Där jag skall skriva in minst tre saker jag är bra på eller har tyckt om hos mig själv idag. Sen skall jag också bli bättre på att uppmuntra positiva tankar och beteenden istället för att fokusera på det dåliga, ogjorda eller negativa. 

Mia var en härlig föreläsare. Glad, sprittande och inspirerande. Och dessutom rolig. Jag gillade massor. Just sånt här tror jag är jätte viktigt för personlig utveckling. Nya tankesätt och puffar. Jess! En mycket bra eftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Tänk att jag inte sett din blogg tidigare, den är jättefin! Håller med om Törnbloms föreläsning. Det var mycket inspirerande!!! Blev på väldigt gott humör.

    SvaraRadera
  2. Tack, vad glad jag blir. Och bättre sent än aldrig ;-)

    SvaraRadera