tisdag 22 mars 2011

Macroner


De är sjukt hypade och så små och söta. Men är de faktiskt så goda som man tror? Smakar de änglakrisp med såndär likadat vitt som dominon har i mitten? Jag är så nyfiken. Men får man ens riktigt goda makaroner i Finland. Såg i nån stamkundsreklam att de har makroner på Stocka. Kanske jag borde ta mig dit och stilla min nyfikenhet. Sen är jag också nyfiken på att testa laga makroner själv, men jag har förstått att det inte är precis enkelt...

5 kommentarer:

  1. De verkar sälja dem på alla caféer för sjukt höga priser. Jag har smakat på en med chokladsmak, som sambon hämtade från skolan. De var inte nära på lika goda som dominokex.

    SvaraRadera
  2. Jag har testat att laga själv. Dem blev lite misslyckade form mässigt, men smaken kan inte ha varit så annorlunda. De smakade alldeles för mkt mandel o socker, vilket nästan bara är vad dem är. Inget jag tyckte var gott. Men tänker nog med testa att köpa någon gång.

    SvaraRadera
  3. Så ingen större hit då med andra ord. Tror nog ändå jag vill smaka. Kanske det inte är meningen att de ska vara så goda, bara fina?!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker tyvärr inte de är lika goda som de ser ut, mer ögongodis...;-) Är inte så förtjust i mandelmjöl så där funkar det inte för mig.Men om man kan göra de utan mandelmjöl med annat istället hade det varit intressant...

    SvaraRadera
  5. Jag vill också testa laga dom, har receptet i alla fall.
    På ekberg får man super goda.

    SvaraRadera