torsdag 2 februari 2012

Verklighetsflykt, ja tack!

Herregud så det är kallt. Fast det behöver jag ju nog inte berätta för er. Alla som varit ute idag har nog märkt det. Brr. Hade ingen känsel i mina kinder när jag kom hem. Och kalla lår trots långkalsare, jeans och dunjacka. Det är inte mänsligt med så här kallt klimat. -20 är ju som Sibirien. Inte okej. Inte alls! Var är den här omtalade globala uppvärmningen när man skulle behöva den?! Jag vill bort!
Fästmannen i hotellpoolen på Bali. +30 grader istället för minus tjugo... Snyft!
Strand i Nha Trang i Vietnam. Turkost vatten istället för turkosa fingertoppar då man varit ute.
Mera Vietnam. Stranden i Muine. Man svettades till och med i skuggan. Här svettas man knappt trots tredubbla lager kläder!



2 kommentarer:

  1. jag skulle för allt i världen vilja byta ut kylan mot värmen just nu. Usch! vanligtvis åker vi bort en gång om året men nu när jag är gravid så blir det inget i år. inte kul att resa långt med mage och oförsäkrad vilket jag är från och med förra veckan om jag vistas utomlands. Får väl resa till Finland för antar att mitt finska medborgarskap kan rädda mig om något skulle ske där. ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oförsäkrad skulle jag nog inte heller resa, vare sig man har mage eller inte! Surfade lite på honeymoonresor förra veckan vilket bara gjorde reslängtan ännu värre... Suck!

      Radera